Nieuws|

Vertaal naar papiamento

Op 19 juli jongstleden werd de samenleving opgeschrikt door de gewelddadige dood van een 49-jarige vrouw en een 35-jarige man.

De politie heeft, onder leiding van het openbaar ministerie, een opsporingsonderzoek gestart naar de dood van deze twee personen. Daarbij is uitgebreid technisch forensisch onderzoek verricht om te achterhalen wat er die dag precies is gebeurd.

Uit het onderzoek is gebleken dat de man M.J.G.M. de vrouw L.G.C.R. om het leven heeft gebracht in haar woning te Washington en dat hij daarna zelfmoord heeft gepleegd op de kust van Bushiribana. Er zijn geen aanwijzingen van de betrokkenheid van een derde partij bij de moord op C.R.

De nabestaanden van mevrouw zijn vandaag door het openbaar ministerie op de hoogte gebracht van de bevindingen van het onderzoek.

Resultado investigacion di morto di dos persona riba 19 juli ultimo

Riba 19 di juli ultimo comunidad di Aruba wordo sacudi pa morto violento di un muher di 49 aña y un homber di 35 aña.

Bao guia di Ministerio Publico, polis a investiga morto di e dos personanan aki. Den cuadro di esey a haci tambe investigacion tecnico forensico amplio pa haya sa kico exactamente a sucede e dia ey.

Investigacion a mustra cu e homber M.J.G.M. a mata e muher L.G.C.R. den su cas na Washington y cu despues el a comete suicidio na costa di Bushiribana. No tin ningun indicacion di involvimiento di un tercer parti den asesinato di señora C.R.

Awetardi ministerio publico a pone famia di señora na haltura di e conclusionnan di e investigacion.

Deel deze informatie:

Comments are closed.

Close Search Window